top of page
Routebeschrijving

De Petrakerk is gevestigd vlak naast de ringweg in het zuiden van Eindhoven net buiten het centrum. U kunt Google Maps, uw navigator of 9292ov gebruiken om met de auto of het openbaar bij de Petrakerk te komen.

 

Auto

Wanneer u via de noordoostelijke kant komt, ziet u het gebouw aan uw linkerkant. Neem een ​​U-bocht bij het kruispunt en gebruik de ventweg van de Piuslaan om naar het kantoor te rijden. Wanneer u vanuit het noordwesten komt, ziet u het gebouw aan uw rechterkant. Gebruik de ventweg van de Piuslaan direct na de kruising. Als je vanuit de Zuid-Westen komt, rijdt dan via de Leenderweg en ga rechts op de ring. Sla daarna meteen rechts de ventweg van de Piuslaan in. Voor het gebouw is een parkeerplaats.

Zodra u de navigatie gebruikt, zet dan simpelweg ons adres in uw navigatie: Heggeranklaan 1, Eindhoven. De navigatie kan u door de buurt heen leiden. Wij raden het echter aan om de paarse route te nemen, die u kunt zien in de afbeelding hieronder.

 

Openbaar vervoer

U kunt een van de volgende bussen nemen: lijn 12 naar Gijzenrooi (halte Piuslaan), lijn 11 naar Weert Station (halte Varenstraat) en lijn 17 naar Roosten (halte Varenstraat). Zoals u kunt zien op de foto, ziet u het kantoor zodra u op de ventweg van de de Piuslaan loopt.

bottom of page